Notice: Undefined index: w8115 in /home/diatermi/public_html/wp-includes/class-wp-metadata-lazyloader.php on line 1

Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/diatermi/public_html/wp-includes/class-wp-metadata-lazyloader.php:1) in /home/diatermi/public_html/wp-content/themes/clinicpress/functions.php on line 19

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/diatermi/public_html/wp-includes/class-wp-metadata-lazyloader.php:1) in /home/diatermi/public_html/wp-content/themes/clinicpress/functions.php on line 19
Cabinet tratamente estetice

Notice: Undefined index: v6d59f9 in /home/diatermi/public_html/wp-content/themes/clinicpress/sidebar-right.php on line 1

Cabinet tratamente estetice

Tehnologie de ultima generatie.

Medicina devine frumusete cu ajutorul DIATERMIEI prin Radiofrecventa. Diatermia foloseste un curent de intensitate redusa si inalta frecventa care introduce o noua strategie in tratamentele de infrumusetare. Prin intermediul diatermiei se pot efectua diferite tipuri de tratamente estetice non-chirurgicale. Acestea sunt noninvazive, placute, efectuate de specialisti.

Cu ajutorul acestui concept inovator puteti beneficia de un proces de regenerare celulara, reintinerirea, hidratarea si tonifierea tenului, reducerea pana la disparitia diferitelor tipuri de riduri, lifting facial si corporal, reducerea cearcanelor, tratamentul tenului acneic, eliminarea cicatricilor, tratamentul dermatitei seboreice si lista poate continua. Nu exista limita de varsta. Tratamentele sunt indicate si totodata benefice atat pentru doamne si cat pentru domni. Rezultatele sunt vizibile si spectaculoase dupa fiecare sedinta. Fiecare tip de tratament va este oferit intr-o ambianta calda, primitoare, pentru un confort total si este completat cu o muzica de fundal de cea mai buna calitate.

Ofertele noastre s-au adaptat la situatia economica actuala, dorind sa va vedem frumoase si relaxate, indiferent de vremurile pe care le traim. Va garantam preturi de nerefuzat! Daca aveti probleme medicale, va rugam sa le mentionati terapeutului care va efectua terapia, pentru siguranta dumneavoastra.

Dorinta noastra este sa atingeti prin tratamentele si terapiile noastre obiectivele pe care vi le-ati propus la inceput. Pentru aceasta este nevoie de o comunicare cat mai clara intre dumneavoastra si terapeut. Va sugeram sa va exprimati dorintele legate de tratament si sa cereti toate informatiile legate de terapia pe care ati ales-o.
Nimic nu este mai placut pentru tenul tau decat sa fie curat, hidratat si luminos. Alaturi de sedintele de masaj, tratamentele faciale sunt cele mai cautate si populare printre clienti. Aceste tipuri de tratamente au scopul de a curata tenul in profunzime, redandu-i stralucirea si fermitatea.

Tratamentele faciale sunt adaptate tipului de ten al fiecarui client, insa indiferent de tipul tenului, ele includ aceleasi etape: NEW FACE (curatare robotizata), tratamentul propriu-zis, aplicarea unor masti cu ingrediente variate si masajul facial. Pe langa tratamentele propriu-zise, operatorul va poate sugera produsele cosmetice specifice fiecarui tip de ten.

In continuare va propunem mai multe tipuri de tratament, in functie de timpul Dumneavoastra:

 

Tratamente estetice faciale

1. Tratament lifting fortedurata 120 minute

– demachiere

– tonifiere

– gomaj

diatermie 20 de minute

– masaj facial

 


2. Tratament  curatare ten – durata 90 minute

– demachiere

– tonifiere

– produs deschidere pori

– NEW FACE (curatare robotizata)

– calmare ten cu produs fiola

diatermie 10 minute

– masaj facial

 

 

3. Tratament hidratare – durata 45 de minute

– demachiere

– tonifiere

– masca caviar

diatermie 10 minute

– masaj facial

 

 

4. Peeling ( curatare superficiala) – durata 35 de minute

– demachiere

– tonifiere

– peeling

– crema de final

 

 

5. Tratament luminozitate – durata 45 de minute

– demachiere

– tonifiere

– fiola luminozitate

diatermie 10 minute

– masaj facial

 

 

6. Masaj facial + decolteu – durata 35 de minute

– demachiere

– tonifiere

– masaj facial + decolteu

– crema de final

Toate produsele care sunt introduse in piele prin diatermie au efect 100%

 

 

 

Tratamente corporale medicale

Domenii de aplicabilitate

–          Patologii reumatice si ortopedice

–          Patologii inflamatorii ale sistemului musculo- scheletic

–          Tratamente de relaxare musculara

–          Tonifierea sanilor si feselor

–          Tratament vergeturi si celulita

–          Intinderi si rupturi musculare

–          Tratament pre-implant (fese, sani)

 

Pentru programari si detalii suplimentare va stam la dispozitie prin formularul de contact sau telefonic la numerele 0720 858 658 sau 0762 858 100.

Va asteptam cu drag!

Galerie de poze:

Tratamente estetice prin diatermie      Tratamente estetice prin diatermie          Tratamente estetice prin diatermie Tratamente estetice prin diatermie